Mindfulness

Mindfulness -harjoitukset tukevat keskittymistä kiireen keskellä ja rauhoittavat arkea. Niillä saavutetaan parempi mielen hyvinvointi - mm. itsetuntemus ja tunnetaidot, keskittymiskyky, aivojen tietojenkäsittely ja muisti kehittyvät. Mindfulness -harjoittelun positiivisia vaikutuksia hyvinvointiimme ja terveyteemme on tutkittu paljon vaikutuksia on tutkittu paljon, esimerkiksi uniongelmissa ja stressin- ja kivunhallinnassa. Sen vaikutukset yltävät koko kehoomme stressihormonien vähentymisen ja immuunijärjestelmän kohentumisen ansiosta.

Mindfulness on tietoista hyväksyvää läsnäoloa, eli tässä hetkessä elämistä, olemista ja tuntemista. Mindfulness -harjoitukset rentouttavat, tukevat keskittymistä kiireen keskellä ja rauhoittavat arkea. Niillä saavutetaan parempi mielen hyvinvointi - mm. itsetuntemus ja tunnetaidot, aivojen tietojenkäsittely, muisti ja kyky sopeutua nykyajan työelämän jatkuviin muutoksiin ja kiireeseen paranevat, mieli rauhoittuu.

Mindfulnessin vaikutuksia on tutkittu paljon, se vaikuttaa positiivisesti hyvinvointiimme ja terveyteemme myös mm. stressin- ja kivunhallinnassa sekä uniongelmissa. Vaikutukset yltävät stressihormonien vähentymisen ja immuunijärjestelmän parantuneen toiminnan kautta koko kehoomme.

Mindfulnesspilates

Mindfulness -harjoittelun vaikutuksia on tutkittu paljon, se vaikuttaa positiivisesti hyvinvointiimme ja terveyteemme myös mm.stressin- ja kivunhallinnassa sekä uniongelmissa. Vaikutukset yltävät stressihormonien vähentymisen ja immuunijärjestelmän parantuneen toiminnan kautta koko kehoomme.

Mindfulnesspilateksessa yhdistetään mindfulnessharjoituksiin pilatesliikkeet auttaen liittämään yhteen kehon ja mielen liikkeen ja hengityksen kautta - pysähtymään tähän ja nyt.

Tutustu mm. hyvinvointimatkoihimme Mindfulnessin parissa osoitteessa
MINDFULNESSPILATES.FI

Mindfulness työssä

Mindfulness tarjoaa tehokkaita menetelmiä itsensä tuntemiseen ja kehittämiseen ja toimintaan muiden kanssa - kotona ja töissä.

  • Työpaikan ihmissuhteet
  • Huomion tietoinen suuntaaminen
  • Reaktiivisuus vai proaktiivisuus
  • Kokemusten luonne
  • Stressi ja päivittäisen palautumisen taito
  • Olennaistaminen, priorisointi ja oivallukset
  • Tunnetaidot työssä
  • Mindfulness-taitajan onnistumismalli