Blogi

Montenegro

13.12.2018

Tervetuloa mukaamme tutustumaan kuvankauniiseen Montenegroon sekä aloittamaan matka kohti entistä parempaa hyvinvointia.

Auringonsäteet ovat lähellä. Ne säteilevät kasvoille, lämmittävät niin, että ne voi tuntea. Kuitenkaan säteitä ei voi nähdä, niitä ei voi vangita. Sädettä ei voi ottaa kiinni vaikka kuinka jahtaisi.Oma onnellisuus on kuin nuo säteet - näkymättömänä joka puolellamme. Se ei ole sidottu mihinkään tiettyyn paikkaan ja aikaan, vaan on yhtä lailla...

Kehomme toimii kemian ja fysiikan lainalaisuuksien säätelemässä maailmassa (Keho, mieli, kehomieli.. koko systeemi kuuluu samaan pakettiin, mutta monesti yhteys on jostain syystä katkennut. Siksi puhunkin tässä mielestä ja kehosta ikäänkuin erillisinä.)

Perinteinen lääketiede tutkii vaivan ja määrää siihen sopivan lääkkeen. Tämänkaltainen hoito on kehittynyt hurjaa vauhtia viime vuosikymmenet luoden ihmisille illuusion siitä, ettei omaa vastuuta hyvinvoinnistaan tarvitse kantaa, vaan luovutetaan vastuu ulkopuolelle. Oireita piilotellaan, mutta todelliset syyt jäävät pinnan alle ja korjaamatta.

Anna hengityksen vain olla - puuttumatta siihen mitenkään. Tarkkaile ja tunnustele, nauti ja ole kiitollinen jokaisesta sisäänhengityksestä, joka sinulle vielä annetaan.