Hyvän olon illanistujaiset

Joko riittää kipot, kupit ja kynttilät? Olisiko aika panostaa omaan hyvinvointiisi?

Kerää yhteen joukko samanmielisiä ystäviäsi. Järjestämme hyvän olon illanistujaiset, jossa emme myy mitään tuotteita. Illan aihe ja sisältö muokataan omien toivomustenne mukaiseksi – mikä hyvinvointisi edistämisessä arkarruttaa ja mistä haluaisit saada enemmän tietoa (ravinto, mindfulness, onnellisuus, kehonhallinta).

Janoatko tietoa vai käytäntöä vai molempia?

Luentoaiheina voi olla vaikkapa Ruokavalio ja hormonit / Ruokavaliosta apua stressinhallintaan / Mindfulness ja arjen hallinta. Voimme siirtää iltamat myös suoraan keittöön ja tehdä yhdessä terveellisiä smootheja ja saatkäytännön vinkkejä ja helppoja reseptejä terveellisten smoothien tekoon. Vai onko sinulla lempireseptejä, jotka haluavat tuunata terveellisemmäksi?

Hyvän olon illanistujaisten hinta on n. 120 € (lopullinen hinta riippuu illaan sisällöstä)

Soita tai pistä sähköpostia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *